Vatten över huvudet

Skrivet: 2013-11-30 | 12:05:00

 
-Kommande: "Projekt självporträtt 365" 
Från och med första januari 2014 ska jag, Josefine, Gossan, Fine, Josse, Jossan, kalla-mig-vad-du-vill, plåta ett självporträtt per dag vart jag än befinner mig i ett helt år. Det är en del av mitt gymnasiearbete. De 151 första dagarna kommer jag väl peta ihop i nån kalender eller nåt. Vad vet jag? Jag är till 110% säker på att jag ska göra detta. Det behöver inte vara mega kreativt varje dag. Jag måste knuffa bort den lilla perfektionisten i mig, våga faila lite då och då. Nyttigt som en paprika blir detta (tänkte skriva bulgur, men det är ju äckligt, paprika är nyttigt men gott). 
Lite regler har jag satt upp för mig själv: Det måste plåtas med min nikon d7000. Bilden kan tas med fjärrutlösaren, eller som en "egopic", eller att någon knäpper bilden fast jag har ställt in alla inställningar själv. Det får ytterst sällan vara "samma bild", mycket olika vinklar, olika teman osv ska det vara. Bilden måste ha tagits den dagen, men den behöver inte läggas upp på bloggen förrän jag har möjlighet. Mitt ansikte behöver int evara med, bara det är någon del av mig på bilden. Och jag behöver inte vara ensam på bilden. 
 
Lite så. Ja, men ja. Typ. Tror det blir bra. Krävande, absolut! Men jag vet att många kommer att vilja hjälpa mig när dagen är tung. Sånna bra människor har jag i mitt liv. Sådeså.