Pappa kan det där med mat

Skrivet: 2015-12-19 | 10:46:00

 GOTLAND
 
Förrätt- Knaprig sallad med chevreost, hemmagjorda krutonger, körsbärstomater, valnötter och körsbär som topping
 
Varmrätt- Torskrygg och risotto av citron med basilikaolja, prosciuttochips och sockerärtor
 
Efterrätt- Saffranglass och hallonglass med pistagenötter och körsbär
 


2015-12-19 | 14:41:04

Gott!

Svar: Mycket :)
Josefine Hellgren

Andreaz
2015-12-21 | 19:05:46

Saffranglass med körsbär låter läckert!
Gillar just hur du fångat bilden på dessa körsbär:)

Svar: Det var det! tack.
Josefine Hellgren


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: