Om mig

Hej!
Välkommen in i värmen vill jag lite klyschit skriva. In i min lilla tillvaro och kreativa ADD-hjärna. 
Jag är fotograf, har pluggat på Xenters gymnasium, med Sveriges enda spetsutbildning i foto, siktar nu vidare på nästa mål och är fruktansvärt dålig på att städa mitt rum. 
 
2015 är en nystart (herregud. sluta med dina jävla klyschor) (men det är kuuul!). Jag och min andra hälft (seriöst sluta) firade att vi stått ut med varandra ett helt år i mars. Jag kommer det här året att satsa hårdare i Ägnö sjöscoutkår där jag sitter i styrelsen. Fota ska jag göra också. Massor. Jag lovar. Lite det bloggen handlar om. 
Nyårslöfte: "Sluta tänk så mycket!" 
 
2014 kom jag över 20 års-milstolpen och gjorde ett galet projekt under hela året där jag skulle ta ett självporträtt, som inte såg ut som de andra, varje dag. "Projekt självporträtt 365". 
Nyårslöfte: "Jag ska banne mig klara projektet!"
 
2012 fick jag min diagnos, a.k.a superkraft, ADD. Eller ja, fick och fick, har väl haft skiten hela livet. Det är nu jag har fattat the amazing power from it liksom. 
 
2011 startade jag den här bloggen och begravde de andra två gamla djupt ner i underjorden. 
 
2010 började jag gymnasiet första gången. Helt fel val och började om på världens bästa gymnasium Xenter. YES! Det var rätt. Rätträtträtt. 
 
2009 guppade jag fram som liten sketen nybörjare på Ägnö seglarläger där jag växte upp och gör (läs: 2012 och framåt) numera Ägnö the movies från varje läger och jobbar som program-pass-ledare. 
 
2007 fick jag äntligen låna mamma och pappas kompaktkamera. Alla Thailandsbilder bestod av ca 3000 blombilder. 
 
 
Ett namn kanske man ska ha med på en "om mig"-sida också. Jag heter Josefine Hellgren. Fick en gång i tiden mitt smeknamn -jossan- ihopmixat med -gosig-, för oj så gosig jag måste vara.
Jossan och gosig blev Gossan. 
Gossan gillar foto.
BAM. Gossanfoto. Där har ni det. 
Mig. 
 
 
 
Kontakt: 
Om ni vill boka mig som fotograf, samarbeta etc så maila mig gärna! gossanfoto@photographer.net
RSS 2.0