Pappa kan det där med mat
Skrivet: 2015-12-19 | 10:46:00
GOTLAND
Förrätt- Knaprig sallad med chevreost, hemmagjorda krutonger, körsbärstomater, valnötter och körsbär som topping
Varmrätt- Torskrygg och risotto av citron med basilikaolja, prosciuttochips och sockerärtor
Efterrätt- Saffranglass och hallonglass med pistagenötter och körsbär
Skrivet: 2015-12-19 | 10:46:00
GOTLAND
Förrätt- Knaprig sallad med chevreost, hemmagjorda krutonger, körsbärstomater, valnötter och körsbär som topping
Varmrätt- Torskrygg och risotto av citron med basilikaolja, prosciuttochips och sockerärtor
Efterrätt- Saffranglass och hallonglass med pistagenötter och körsbär
GOTLAND
Förrätt- Knaprig sallad med chevreost, hemmagjorda krutonger, körsbärstomater, valnötter och körsbär som topping
Varmrätt- Torskrygg och risotto av citron med basilikaolja, prosciuttochips och sockerärtor
Efterrätt- Saffranglass och hallonglass med pistagenötter och körsbär
Gott!
Saffranglass med körsbär låter läckert!
Gillar just hur du fångat bilden på dessa körsbär:)
Om
Josefine Hellgren