Känner av det

Skrivet: 2011-08-10 | 20:53:43

Smickrande.se
Nu när jag bestämt att jag ska gå tillbaka till Lchf nu när sommarlovet lider mot sitt slut börjar jag minnas den där veckan för några månader sen. Första veckan va förjävlig. Jag minns det som om det vore igår... Jag hade alla biverkningar:
♦Huvudvärk
♦Trötthet
♦Yrsel
♦Lättare hjärtklappning
♦Irritabilitet
Jag hade såå ont i huvet på kvällarna att jag la mig tidigare fastän jag inte va särskilt trött, under dagarna va jag däremot trött, gick runt och kollade frenetiskt i skåpen för nåt med socker, hittade jag nåt visste jag inte vart jag skulle ta vägen, för jag fick inte. Jag intalade mig hela tiden att jag slulle klara det att jag kunde stå emot, när halva veckan gått låg jag och grät i min säng, ingen här hemma verkade fatta hur jobbigt det va. "Man kan inte bara ha sötsaker framme! Och det är ingen idé att gömma heller, för jag kommer hitta de tillslut"
Jag vet inte om det hör till yrselbiverkningen, men varenda gång jag ställde mig upp från soffan så vart det helt vitt framför ögonen och jag va tvungen att antingen sätta mig igen eller hålla i nåt för att inte ramla. Jag minns när telefonen ringde och jag skulle springa ner för trappan fort, halvvägs nere kom yrseln, jag tvärnitade och höll stenhårt i räcket.
Men fan asså. Jag klarade den veckan och jag höll mig kvar jävligt länge, till midsommar och födelsedagar kom, då va det jobbigt, tog bara en liten liten bit tårta, ibland inget alls. Det är en stor förändring! Jag äcklades av godis och chips och allt såntdär.
Jag kommer ihåg att jag bara skippade den traditionella risifruttin på dansen och köpte en röd mjölk istället!
Men det va då det.. Nu är jag tillbaka på ruta 1. Sitter här och dricker mjölk med grädde i. Ska baka lchf bröd i veckan. Och mumsa på salami, brieost, grillkryddakycklingsallad, keso med grädde och ägg! Det bestod min frukost, lunch och "äta när sötsuget smög sig på-mat" Lyxmat enligt mig! :D
Ska sticka ut och ta mig runt långsjön nån dag också! Och när dansen börjar ska jag ge gärnet!
Jag skakar i denna stund, tänker på choklad och annat gott. Jag vill vara hälsosam, för gör jag inte detta nu så blir jag med säkerhet överviktig i framtiden. Och det är inte jag!
3 kilo borta innan sommarn, ett halvt kilo plus under sommarlovet. 4 cm borta runt kroppen, 0,8 cm plus.
Jag känner av alla biverkningar. Men nu kör vi!


Nicolai
2011-08-10 | 21:55:29

Kom ihåg att det inte bara handlar om siffror, kilon hit o dit, det viktigaste är att du känner dig bra :) så länge du mår bra av det stödjer jag dig fullt! :D

2011-08-11 | 18:12:06

SV: Jag gillar fota natur bilder!:D Kolla i menyn på andra saker jag också ha fotat!:DKRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: